Awesome Image

Društvo sa ograničenom odgovornošću ``NIK COM`` je specijalizovano preduzeće sa sjedištem u Nikšiću, osnovano 2003. godine. Od prvog dana osnovni cilj našeg rada bio je zadovoljavanje potreba klijenata i pomoć klijentima u realizaciji optimalnih rješenja u oblasti inženjerstva.
Sa našim znanjem i iskustvom nastavljamo da unapređujemo usluge projektovanja, konsaltinga, revizije i nadzora, kako bi bili prilagođeni novim zahtjevima tržišta.

Nastojimo da postanemo potpun multidisciplinarni tim koji našim klijentima nudi posebnu pažnju i rješenja koja odgovaraju zahtjevima klijenta i pravilima struke. ``NIK COM`` vidi timski rad na svakom projektu kao ključni element uspjeha.
Imamo potrebno osoblje, dugogodišnje iskustvo iza naših inženjera i resurse kako bi osigurali najbolju profesionalnu uslugu u svakom trenutku i spremni smo za nove izazove.

NAŠE PROFESIONALNE VRIJEDNOSTI
• Kreativnost, entuzijazam, profesionalizam i stručnost naših zaposlenih;
• Obezbjeđivanje najvišeg nivoa usluge;
• Implementacija najbolje inženjerske prakse;
• Preuzimanje odgovornosti za projekat kako bi zadovoljili i klijenta i rok.

Naša vizija

Naša vizija je da razvijemo multidisciplinarni tim kako bismo ponudili širok spektar specijalizovanih usluga iz oblasti inženjerstva, menadžmenta i konsaltinga u inženjerstvu, i kako bismo postali poželjan provajder usluga (PPU) kroz izvrsnost i efikasnost u svim fazama projekta. „NIK COM“ će premašiti Vaša očekivanja i postaviti nove standarde!

Naša misija

Naša misija je da ponudimo izvrsnost u svakoj od naših stručnih disciplina, pružajući usluge iz širokog spektra inženjerskih poslova za servisiranje naših cijenjenih klijenata.
Awesome Image

TU SMO DA VAM POMOGNEMO

Osnovni cilj našeg rada je zadovoljavanje potreba klijenata i pomoć klijentima u realizaciji optimalnih rješenja u oblasti inženjerstva.